Đề Xuất 2/2023 # Huawei Mate X2 5G Opvouwbare Telefoon # Top 8 Like | Welovelevis.com

Đề Xuất 2/2023 # Huawei Mate X2 5G Opvouwbare Telefoon # Top 8 Like

Cập nhật nội dung chi tiết về Huawei Mate X2 5G Opvouwbare Telefoon mới nhất trên website Welovelevis.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Huawei heeft zojuist de langverwachte Mate X2 opvouwbare smartphone aangekondigd. Zoals al werd verwacht heeft Huawei ditmaal gekozen voor een binnenwaarts vouwbaar display, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Z Fold 2. Het design is overigens niet helemaal verrassend, LetsGoDigital wist in september vorig jaar al documentatie op te sporen van deze nieuwe Huawei Mate opvouwbare smartphone.

Het is de derde opvouwbare smartphone van Huawei. De Mate X en de Mate Xs hadden beide een buitenwaarts vouwbaar scherm, waardoor het flexibele scherm minder goed beschermt is wanneer je het toestel met je meedraagt. Met de Huawei Mate X2 gooit de Chinese fabrikant het over een andere boeg en volgt het concurrent Samsung. Toch zijn er ook een aantal duidelijke verschillen tussen beide modellen.

Opengevouwen ontvouwt zich een groot 8-inch flexibel OLED display met een resolutie van 2480 x 2200 pixels en een 8: 7.1 verhouding. Er is een magnetisch gestuurde optische nano-laag aangebracht die reflecties op het scherm voorkomt.

Bijzonder is de vormgeving van deze mobiele telefoon, deze loopt van dik naar dun. Aan de onderzijde is de smartphone slechts 4,4mm. Het evenwichtspunt ligt hierdoor net iets uit het midden, wat de handligging ten goede komt, aldus de fabrikant. Dichtgeklapt beschikt de Huawei Mate X2 over een 6,45-inch OLED cover-display met 2700 x 1160 pixels en een 21:9 beeldschermverhouding. Beide displays hebben een 90Hz refresh-rate.

Het grote scherm van de Huawei Mate X2 wordt aangevuld met een reeks slimme functies die het multitasken bevorderen, zoals Smart Multi-Window, Floating Window, App Multiplier en App Bubble. Met Multi-Window kunnen gebruikers snel een voorbeeld in een andere app bekijken, zoals een hyperlink openen in Kladblok of een email bijlage bekijken in de email-app. Met App Multiplier kunnen gebruikers meerdere exemplaren van dezelfde app openen. Floating Window kan in grootte worden aangepast en in de App Bubble worden opgeborgen, ook kunnen ze een Multi-Window vervangen.

De nieuwe vouwtelefoon van Huawei wordt aangedreven door de 5 nanometer Kirin 9000 chipset, die ook voor de P40 en Mate 40 serie is toegepast. De Huawei Mate X2 wordt uitgerust met 8GB werkgeheugen, daarnaast wordt er keuze geboden uit 256GB en 512GB geheugen.

Nadat de handelssancties van de VS van kracht zijn gegaan is Huawei niet meer in staat om nieuwe chips te produceren. Er gaan al langer geruchten dat Huawei nog wel voldoende Kirin 9000 chips op voorraad heeft om ook de komende maand verwachte Huawei P50 te voorzien van deze SoC. Hoewel deze processor alweer een jaar oud is, levert de Kirin 9000 nog altijd krachtige en snelle prestaties. Ideaal om mobiel te gamen of te multitasken. Gamers zullen ook het kwalitatieve stereogeluidssysteem met dubbele luidspreker waarderen.

De behuizing van de Mate X2 is gemaakt van zeer sterk staal en koolstofvezelcomposiet. Huawei beweert dat dit zorgt voor een lichte, maar robuuste smartphone. Dat ‘licht’ moet je echter met een korreltje zout nemen, de Mate X2 is met een gewicht van 295 gram namelijk nóg zwaarder dan de 282 gram wegende Galaxy Z Fold 2. En dat terwijl veel expert reviews van de Z Fold 2 hebben aangetoond dat het gewicht een belangrijk nadeel is van dit toestel.

Huawei heeft ook het Falcon Wing scharnier herzien. Het multi-dimensionale scharnier is 5 jaar in ontwikkeling geweest. Er is een waterdruppelvormige holte in aangebracht, waar het scherm in opgeborgen ligt wanneer de smartphone is opgevouwen. Hierdoor zou de vouwlijn minder zichtbaar moeten zijn. De openingen langs de zijkanten zijn afgedicht, om te voorkomen dat er stof en vuil het systeem kan binnendringen. Daarnaast is het antennesysteem aangepast, wat bijdraagt aan een betere signaalsterkte.

Huawei kiest ervoor om de Mate X2 uit te rusten met een dubbele punch-hole camera. Het gaat om een 16 megapixel selfie camera (f/2.2) en een sensor voor gezichtsdetectie. Daarnaast zijn er vier camera’s aan de achterzijde geïntegreerd.

Het Ultra Vision Leica quad-camerasysteem aan de achterzijde toont ook veel gelijkenissen met die van de Huawei P40. De Mate X2 beschikt over een 50 megapixel hoofdcamera met een Full Pixel Octa PD AutoFocus systeem, een 16 megapixel ultragroothoekcamera met 2,5cm macro functie, een 8 megapixel telefoto camera met 10x optische zoom en ten slotte een 12 megapixel telefoto camera met 3x zoom functionaliteit.

In opengevouwen stand is er geen punch-hole camera voorhanden, dit is een duidelijk verschil met de Galaxy Z Fold 2. Tijdens mijn praktijk test met Samsung’s vouwtelefoon heb ik deze camera ook relatief weinig gebruikt, wat dat betreft een goede keus van Huawei. Zo kan er een prachtig ononderbroken display gecreëerd worden, zonder gaten of inkepingen, en blijven er toch meer dan voldoende fotografie mogelijkheden bestaan.

De Huawei Mate X2 is, net als de Mate Xs, uitgerust met een 4.500 mAh batterij die ondersteuning biedt voor 55 Watt SuperCharge technologie. Dit is de snelst beschikbare oplaadtechnologie voor opvouwbare smartphones.

Dit artikel is geüpdated nadat de Mate X2 officieel is aangekondigd door Huawei. Hieronder volgt de berichtgeving voorafgaand aan de officiële introductie.

Er zijn inmiddels meermaals geruchten geweest dat de nieuwe Mate een binnenwaarts vouwbaar scherm krijgt, vergelijkbaar met de Samsung Z Fold 2. Het lijkt te gaan om een vergelijkbaar design als het model dat in deze publicatie wordt getoond.

Door het scherm aan de binnenzijde te plaatsen blijft deze beter beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit zal de duurzaamheid zeker ten goede komen. Additioneel wordt er een cover display aangebracht, zodat je de smartphone ook in opgevouwen stand kunt blijven gebruiken.

Uit de teaser afbeelding valt op te maken dat het toestel vrij dunne schermranden krijjgt, waardoor er een relatief groot schermoppervlak beschikbaar blijft. Volgens de geruchten gaat het om een 8″ flexibel scherm en een 6,5-inch scherm aan de buitenzijde.

Wat betreft de camera’s, er wordt gesproken over een 16 megapixel selfie-camera. Daarnaast lijkt Huawei voornemens te zijn om een quad-camera aan de achterzijde te plaatsen. Deze zou bestaan uit een 50MP + 16MP + 12MP + 8MP beeldsensor. Tenslotte wordt verwacht dat de X2 wordt uitgerust met een 4.400 mAh batterij die ondersteuning biedt voor 66 Watt snelladen.

Het blijft vooralsnog onduidelijk of het om een global release gaat, of dat de Mate X2 uitsluitend in China wordt uitgebracht. De Huawei Mate X was alleen voor de Chinese markt bestemd, de later geïntroduceerde Mate Xs is ook in Nederland verschenen, voor een prijs van €2.500. Hieronder volgt de originele publicatie.

Hoewel Huawei ook aan een geheel nieuw vormgegeven vouwbare smartphone werkt, zouden de handelssancties vanuit Amerika hebben gezorgd voor vertraging in de ontwikkeling ervan. Mogelijk dat we tot begin 2021 moeten wachten alvorens Huawei een nieuwe opvouwbare telefoon zal presenteren.

Huawei maakt erg turbulente tijden door. Het Amerikaanse handelsverbod duurt nog altijd voort en heeft desastreuze gevolgen voor de Chinese fabrikant en haar toeleveranciers. Daar komt bij dat COVID-19 ook weinig goeds heeft gebracht voor de technologie sector.

Al met al is het nog onduidelijk wanneer Huawei haar volgende opvouwbare smartphone zal presenteren. Desalniettemin is er door de tijd heen al behoorlijk wat informatie bekend geworden over de in ontwikkeling zijnde Huawei Mate X2 (codenaam ‘Teton’).

In tegenstelling tot de twee voorgaande vouwbare modellen van Huawei – de Mate X en Mate Xs – lijkt het nieuwe model binnenwaarts te vouwen – vergelijkbaar met de Galaxy Fold en Z Fold 2. De huidige vouwtelefoons van Huawei zien er zeker imposant uit, echter, het naar buiten vouwbare flexibele scherm maakt het toestel beduidend kwetsbaarder dan zijn Samsung tegenhangers. Daar lijkt de Mate X2 verandering in aan te brengen.

Qua design lijkt dit toestel de perfecte mix te zijn tussen de huidige vlaggenschip toestellen van Huawei en de Galaxy Z Fold 2. Wat dat betreft is het zeker niet ondenkbaar dat dit inderdaad het model is waar Huawei momenteel aan werkt.

Om deze bijzondere vouwtelefoon beter te visualiseren heeft de Nederlandse 3D grafisch designer Jermaine Smit, aka Concept Creator, aan de hand van het octrooi een reeks product renders gemaakt. Vanzelfsprekend heeft Jermaine er ook weer een spraakmakende videoanimatie bij gemaakt waarin de vermeende Huawei Mate X2 vanuit alle kanten te zien.

Huawei telefoon met geavanceerde camera setup

Nieuw is het cover-scherm, dit display is functioneel wanneer je de telefoon in opgevouwen stand gebruikt. Sommige geloven dat het cover-scherm van de Mate X2 slechts 4,5-inch groot wordt. Het 4,6″ cover-display van de Fold werd echter door veel gebruikers als te klein ervaren. De kans is dan ook groot dat Huawei het voorbeeld van de Z Fold 2 zal volgen en een groter cover-scherm zal toepassen – zoals ook op de patentbeelden te zien is.

Het cover-scherm wordt voorzien van een dubbele selfie-camera. Deze dubbele hole-punch camera zien we ook terug bij de eerder dit jaar gelanceerde Huawei P40 serie en wordt hoogstwaarschijnlijk ook toegepast in de later deze maand verwachte Mate 40 serie. De vingerafdruksensor wordt aan de zijkant geïmplementeerd, vergelijkbaar met de Z Fold 2.

De camera setup aan de achterzijde toont veel gelijkenissen met die van de P40 Pro Plus – hoewel de telefoto camera ditmaal naar boven is verplaatst. Bijzonder is ook de dikte van het apparaat. Aan de bovenzijde -daar waar het camerasysteem gesitueerd is- is de smartphone beduidend dikker vormgegeven dan aan de onderzijde. Het is de vraag wat dit met de handligging zal doen – ten slotte komt het zwaartepunt hiermee aan de bovenzijde te liggen.

Opvallend genoeg is er geen camera zichtbaar wanneer je de smartphone volledig openklapt. Waar Samsung er bij de Z Fold 2 voor heeft gekozen om een punch-hole camera te implementeren in het rechterdeel van het flexibele scherm, lijkt Huawei aan de binnenzijde geen separate camera aan te willen brengen.

Op zich is dit ook niet nodig, ten slotte is er een front-camera beschikbaar en ook aan de achterzijde zijn er meer dan voldoende camera’s ingebouwd. Mocht je echter videogesprekken willen voeren, dan ben je aangewezen op het kleinere cover-display. Hierdoor is het dus niet mogelijk om, zoals bij de Flex mode van Samsung, een videogesprek te voeren en daarnaast een andere applicatie te draaien – zoals je mail of de webbrowser.

Wat betreft de grootte van het flexibele display, als we de geruchten mogen geloven krijgt de nieuwe Huawei Mate opvouwbare smartphone een 8.03-inch binnenwaarts vouwbaar scherm met een 2480 x 2220 resolutie. Daarmee lijkt het toestel van Huawei iets groter te worden dan het 7,6-inch flexibele scherm van de Z Fold 2. Een leuk detail; het buigbare display van de Huawei Mate X2 wordt gefabriceerd door Samsung en BOE. Het wordt daarmee de eerste vouwtelefoon met Samsung displaytechnologie, dat niet door Samsung zelf wordt uitgebracht.

Net als de Z Fold 2, zal ook de Mate X2 voorzien worden van een 120Hz flexibel display. Deze hoge verversingssnelheid draagt bij aan een betere scroll-ervaring. Ook tijdens het gamen of bij het kijken naar een film komt deze hoge refresh-rate goed van pas. Deze functie verwachten we overigens ook terug te zien in de Mate 40. De eerder dit jaar gelanceerde topmodellen, de P40 Pro en P40 Pro Plus hebben geen 120Hz scherm, maar een 90Hz display. Destijds werd hiervoor als verklaring gegeven dat 120Hz teveel energieverbruik kost.

In tegenstelling tot Samsung zal Huawei geen gebruik maken van UTG (Ultra Thin Glass), in plaats daarvoor wordt er gekozen voor het minder krasbestendige CPI (colorless polyimide) – aldus display marktanalist Ross Young. Huawei lijkt dus gebruik te willen maken van een kunststof flexibel scherm, in plaats van ultradun buigbaar glas – zoals Samsung bij de Galaxy Z Flip en Z Fold 2 heeft toegepast.

Afgelopen maand heeft een nog onbekende Huawei smartphone met modelnummer TET-NX9 de WiFi 6 keuring doorstaan, waarna het bijbehorende certificaat is afgegeven. Online wordt er gespeculeerd dat dit typnummer toebehoort aan de verwachte Mate X2. Uit het certificeringsdocument werd tevens duidelijk dat de smartphone zal draaien op het EMUI 11 OS, dat gebaseerd is op Android 10. Daarnaast wordt het toestel voorzien van een HiSilicon Hi1105 chipset met ondersteuning voor 8×8 MIMO technologie. Deze modem is ook terug te vinden in de P40 serie.

Normaliter duidt zo´n certificering erop dat de lancering aanstaande is, of we daar ditmaal ook op mogen rekenen blijft echter onduidelijk. Het sluit overigens wel aan bij eerder nieuws, waarbij gesteld werd dat de displayproductie van de Mate X2 in het derde kwartaal 2020 van start zou gaan. Typenummer TET-NX9 ontving eerder dit jaar ook al het Bluetooth 5.1 certificaat.

Verder gaat menigeen er vanuit dat de nieuwe Mate opvouwbare telefoon zal worden aangedreven door een Kirin 9000 serie processor. Door de aanhoudende problemen met Amerika zou Huawei echter tegen problemen aanlopen, er zouden niet voldoende chips beschikbaar zijn – wat voor vertraging in de lancering zou hebben gezorgd. Verder mag je er vanuit gaan dat de Mate X2 ook 5G ondersteuning zal bieden – ten slotte zijn de bestaande Mate X en Mate Xs ook beide 5G telefoons.

Al met al is er al behoorlijk wat bekend over de nieuwe Mate vouwtelefoon. Over de naam is overigens nog wel onduidelijkheid. Aangezien het een compleet nieuw vormgegeven smartphone wordt, is het zeker niet ondenkbaar dat Huawei deze inklapbare smartphone niet de Mate X2 zal noemen, maar voor een variant hierop te kiezen. Net zoals Samsung de naam Flip gebruikt voor de clamshell telefoons en de naam Fold voor de toestellen die uitvouwen tot een tablet.

Hoe dan ook, hoogstwaarschijnlijk zal het nieuwe vouwtoestel ook gewoon binnen de Mate line-up worden ondergebracht. Mogelijk dat Huawei’s nieuwe opvouwbare telefoon rond februari 2021 aangekondigd zal worden – exact twee jaar na de introductie van de Mate X.

Thứ 2, 3, 4, 5, 6, 7, Chủ Nhật Trong Tiếng Anh Là Gì? (Update)

Các thứ trong tiếng Anh

Days of the week: Chỉ tất cả các ngày trong tuần từ thứ hai tới chủ nhật

Weekdays: Chỉ 5 ngày từ thứ hai tới thứ sáu (Rất dễ nhầm lẫn với cụm phía trên)

Weekend: Chỉ hai ngày cuối tuần thứ bảy và chủ nhật

Giới từ đi kèm và cách viết

Khi đứng một mình hoặc đi kèm với ngày, tháng, năm, các thứ trong tuần đều được sử dụng với giới từ ON

Ex: on Monday, on Tuesday, on Wednesday…

Khi viết cùng với ngày tháng chúng ta thường viết như sau:

Ex: Wednesday, December 3rd, 2008

Cách đọc viết mình đã chỉ rất cụ thể ở hai bài viết về tháng trong tiếng Anh và cách đọc viết thời gian trong tiếng Anh

Ý nghĩa tên tiếng Anh của các thứ trong tuần

Như bạn cũng đã biết, tiếng Anh được tạo thành một phần dựa trên tiếng Hi Lạp cổ, tiếng Latin và tiếng German. Sự pha trộn và tiếp thu từ các nền văn hóa khác nhau khiến cho nhiều từ tiếng Anh thông dụng ngày nay ẩn chứa những ý nghĩa đặc biệt mà không phải ai cũng biết. Từ chỉ các thứ trong tuần cũng là một trong số đó.

Tên tiếng Anh của các thứ trong tuần có nguồn gốc phần lớn từ tiếng Latin. Người La Mã không chỉ đặt tên cho các thứ theo tên các vị thần họ thờ phụng mà còn theo tên của các hành tinh. Những sao được nhìn thấy mỗi đêm là Mercury (sao Thủy), Venus (sao Kim), Mars (sao Hỏa), Jupiter (sao Mộc) và Saturn (sao Thổ). Năm ngôi sao này, cộng với Mặt trời và Mặt trăng là 7 hành tinh được người xưa dựa vào để đặt tên cho 7 ngày trong tuần.

Sunday – Chủ nhật

Từ trước đến nay, chúng ta vẫn hay quen thuộc với câu nói: Thứ Hai là ngày đầu tuần. Nhưng thực chất theo quan niệm của người La Mã từ xa xưa, Chủ Nhật mới là ngày đầu tiên của một tuần. Nó được đặt tên theo vị thần quan trọng nhất và thân thiết nhất với con người là Sol – thần Mặt Trời. Bạn có thể thấy “sun” trong Sunday cũng có nghĩa là mặt trời. Ngoài ra, Sunday cũng được dịch sang tiếng Latin là dies Solaris với ý nghĩa “Ngày của Mặt Trời” – “Day of the Sun”.

Monday – Thứ Hai

Tên của ngày thứ hai trong tuần có nguồn gốc từ dies Lunae trong tiếng Latin nghĩa là “Ngày của Mặt trăng” – “Day of the Moon”. Từ này được dịch sang tiếng Anh cổ là Mon(an)dæg và sau đó chuyển thành “Monday” (xuất phát từ từ Moon) như ngày nay. Thứ Hai được dành cho vị thần canh giấc ngủ đêm đêm cho con người, đó là thần Mặt Trăng – Luna.

Tuesday – Thứ Ba

Mars hay Martis là vị thần của chiến tranh theo quan niệm của người La Mã cổ đại. Tên của vị thần này cũng được lấy để đặt tên cho sao Hỏa. Trong tiếng Latin, thứ Ba được gọi là dies Martis có nghĩa là “Day of Mars” – “Ngày của sao Hỏa”. Tuy vậy, thay vì xuất phát từ thần thoại La Mã, Tuesday trong tiếng Anh ngày nay lại có nguồn gốc từ tên của vị thần cai quản chiến tranh và bầu trời dựa trên thần thoại của các dân tộc sống ở Bắc Đức là Tiu hoặc Tiw và theo thần thoại Bắc Âu là Tyr.

Ngoài ra, vẫn có một số nước trên thế giới hiện nay có thứ Ba được đặt theo tên của thần Chiến Tranh Mars như Pháp (Mardy), Tây Ban Nha (Martes) hay Ý (Martedi).

Wednesday – Thứ Tư

Wednesday có nguồn gốc từ ngôn ngữ German cổ là Woden’s day. Woden là vị thần bảo hộ và luôn dẫn dắt cho những người thợ săn theo quan niệm của người Đức từ xa xưa. Thần Woden tương ứng với thần Mercury – vị thần đưa tin và bảo hộ cho những người lữ hành trong thần thoại La Mã. Tên của Thần cũng được đặt cho sao Thủy. Do đó, trong tiếng Latin, thứ Tư còn có nghĩa là dies Mercurii – “Day of Mercury”.

Thursday – Thứ Năm

Thursday trong tiếng Anh xuất phát từ Thor’s day theo cách gọi của người Nauy cổ. Thor là vị thần Sấm Sét theo thần thoại Bắc Âu, tương ứng với thần Jupiter – thần của bầu trời, sấm sét, bão tố và là vua của các vị thần trong thần thoại La Mã. Tên của thần cũng được người La Mã cổ dùng để gọi sao Mộc. Vì thế, trong tiếng Latin, thứ Năm còn được gọi là dies Jovis, nghĩa là “Ngày của sao Mộc” – “Jupiter’s day”. Có thể thấy dù được đặt theo tên của vị thần nào, ở nền văn hóa nào, Thursday vẫn luôn có nguồn gốc từ các vị thần sấm sét. Bản thân Thursday cũng có những nét tương đồng trong phiên âm với 2 từ “thunor” và “thunder” (sấm sét).

Friday – Thứ Sáu

Venus (thần Vệ Nữ) là một vị nữ thần La Mã tượng trưng cho tình yêu và sắc đẹp. Trong tiếng Latin, thứ Sáu được đặt theo tên vị thần này là dies Veneris, với ý nghĩa “Ngày của sao Kim” – “Day of Venus”.

Tuy vậy, Friday trong tiếng Anh được đặt tên theo Freya – nữ thần tình yêu và sắc đẹp trong thần thoại Bắc Âu. Trước đó, trong tiếng German cổ, thứ Sáu được viết thành “Frije-dagaz” và sau này mới chuyển thành Friday.

Saturday – Thứ Bảy

Saturday và cũng là ngày cuối cùng của tuần bắt nguồn từ tiếng Latin dies Saturni, với nghĩa là “Day of Saturn”. Saturn là tên của một vị thần La Mã trông coi chuyện nông nghiệp, trồng trọt đồng thời là tên của hành tinh thứ 6 trong hệ Mặt trời. Trước khi trở thành Saturday như ngày nay, thứ Bảy từng được gọi là Saturn’s day. Trong các ngôn ngữ ở châu Âu hiện nay chỉ còn tiếng Anh giữ nguyên được gốc tên gọi của sao Thổ (Saturn) để chỉ ngày thứ Bảy – Saturday.

Download Call Of Duty 2

Call Of Duty 2 là trò chơi bắn súng nổi tiếng trong loạt game đình đám Call Of Duty. Game do Infinity Ward phát triển và được phát hành bởi hãng Activision vào ngày 25 tháng 10 năm 2005 dành cho hệ máy tính cá nhân (PC).

Call Of Duty 2 là phiên bản tiếp theo của người tiền nhiệm Call Of Duty 1. Tham gia vào trò chơi, bạn sẽ hóa thân vào người lính tham gia vào cuộc chiến được coi là tàn khốc nhất từ trước tới nay – chiến tranh thế giới thứ 2. Trong Call Of Duty 2 bạn sẽ có 4 cốt truyện cho bạn lựa chọn và ở phiên bản này đã được cải tiến rất nhiều về âm thanh, đồ họa và lối chơi….

Trong phần chơi này, bạn sẽ nhập vai binh nhì Vasili Koslov một người chiến sĩ cộng sản thuộc Sư đoàn súng trường thứ 13, đầu tiên sẽ tham gia bảo vệ thủ đô Moskva trước bước tiến của quân Đức và các cuộc chiến bảo vệ tổ quốc.

Còn trong phần này, bạn sẽ vào vai John Davis, là người lính nước Anh của sư đoàn thiết giáp 7, anh ấy sẽ tham gia qua nhiều chiến dịch tấn công quân Đức.

Ở phần game này, bạn sẽ vào vai Bill Taylor, anh hạ sĩ của tiểu đoàn biệt kích số 2, anh ấy sẽ tham gia cùng quân đồng minh tấn công Đức, trở thành lính bắn tỉa, tiêu diệt quân địch.

Cấu hình yêu cầu để chơi game Call Of Duty Full Crack

Call Of Duty 2 là một tựa game bắn súng rất hay cho những máy có cấu hình yếu nên anh em hãy tham khảo qua các thông số dưới đấy nhé

Cấu hình tối thiểu để chơi CoD 2

Bộ xử lý: Intel Core i3 3225 3.3 GHz hoặc AMD Ryzen 5 1400.

RAM: 8GB

Hệ điều hành: Windows 7 (64 bit)/ 8/10

Card đồ họa: Nvidia GeForce GTX 660 hoặc ATI Radeon HD 7850

Dung lượng trống: 4

DirectX: 0

Cấu hình đề xuất để chiến game

Bộ xử lý: Intel Core i5-2400 hoặc AMD Ryzen R5 1600X.

Ram: 12 GB.

Hệ điều hành: Windows 7 (64 bit)/ 8/10.

Card đồ họa: Nvidia GeForce GTX 970 hoặc AMD Radeon R9 390

Dung lượng trống: 4

DirectX: 0

Ngay dưới đấy là link download game Call Of Duty 2 Full Crack cho anh em nào muốn chiến luôn nào. Game cũng khá nhẹ nên trong lúc chờ tải xong các bạn có thể xem qua phần hướng dẫn cài đặt game ngay bên dưới nhé!

Link tải game: https://drive.google.com/file/d/1WYXNtSLRand3mNajPlr_RDc23Y6OoxtD/view

Hướng dẫn cài đặt game Call Of Duty 2 Full Crack

Bước 2: Chạy file Setup để bắt đầu quá trình cài đặt. Sau khi hoàn tất thì chọn Next

Bước 3: Điền Key vào bấm Next. Điền 1 trong 3 key bên dưới nha.

Key:

35WZ-E3WQ-UUGU-Q7WW-C18C

WZHP-ZGQW-5Q3A-LHHQ-AFE8

WZHP-ZGQW-5Q3A-LHHQ-AFE8

Bước 6: Trình cài đặt sẽ tự động hiện lên yêu cầu cài đặt DriectX

Hướng Dẫn Cài Đặt Tên Wifi, Đổi Mật Khẩu Modem Cig G

Là modem phổ thông được trang bị tới hầu hết khách hàng lắp mạng cáp quang FPT tại FPT chi nhánh ( ngoài FPT Hà Nội và FPT TP Hồ Chí Minh  được mặc định trang bị modem wifi băng tần kép ) như FPT Hải Phòng, FPT Đà Nẵng. Thế hệ Modem CIG G-97D2 và G-97RG3

QUY TRÌNH CÁC BƯỚC CÀI ĐẶT WIFI MODEM CIG G-97D2 VÀ G-97RG3

Bước 1: Quý khách kết modem wifi với máy tính ( nên sử dụng mạng LAN- Ethanet ) để ổn định và đơn giản trong cài đặt

Bước 2: Trên máy tính, sử dụng trình duyệt Chrome truy cập địa chỉ : 192.168.1.1

Đăng nhập:

User: admin

Pass: số hợp đồng bỏ mã vùng

Chú ý: Với các modem wifi thế hệ này FPT Telecom thường gắn sẵn phần đăng nhập vào phía sau modem ( như hình ) bạn có thể lật modem lên và nhìn thấy

Thông tin quản trị modem cơ bản

Chọn

Enable

( mặc định chọn sẵn ) để bật wifi, chọn Disable để tắt không cho phát sóng wifi nữa.

Các thông số khác quý khách có thể để mặc định,

Chọn Apply để lưu cấu hình cài đặt

Cài đặt tên wifi modem CIG G-97D2 / G-97RG3

Khu vực 1 và 2 để mặc định.

Khu vực 3: Enter a SSID name = Tên mạng wifi

4,5 để mặc định như hình

Sau đó chọn Apply để lưu cấu hình

Khu vực 1,2,3 để mặc định

Khu vực 4: Enter Security passphrase : Bạn điền mật khẩu wifi mà muốn cài đặt vào đây

Sau đó chọn Apply để lưu cấu hình

Chúng tôi đã có một bài viết ( kèm video ) – Hướng dẫn chi tiết việc đổi mật khẩu modem wifi FPT, vì đây là thiết bị được sử dụng rất phổ biến, bạn đọc quan tâm có thể tham khảo chi tiết thêm

Bài viết thực hiện tại chúng tôi nội thất tự lắp và gian hàng Manluxury.vn – cặp da nam

Rate this post

Bạn đang đọc nội dung bài viết Huawei Mate X2 5G Opvouwbare Telefoon trên website Welovelevis.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!